Nieuwe Druk
r
r
r
r
Schrijf u in voor de nieuwsbrief!
Bij aanmelding gaat u akkoord dat uw mailadres alleen wordt gebruikt voor de verzending van de nieuwsbrief en niet gedeeld wordt met derden.

particulier | boekhandel
r
r
h
h
h
r
r

Archief Actie

Mei 2016:

Omdat Nieuwe Druk dit jaar vijf jaar bestaat mogen wij regelmatig oudere titels opnieuw (met flinke korting indien u rechtstreeks bij ons bestelt) onder de aandacht brengen. Tot 15 juli 2017 is De behandeling, omgaan met borstkanker, van Reini de Jong-Smit in prijs verlaagd van €17,95 nu voor €12,50 (inc verzendkosten), zolang de voorraad strekt.


» De Behandeling, omgaan met borstkanker

April 2016:

Kind van de toekomst is een boek met levensverhalen, waarin ouders – soms alleen de moeder of de vader, soms beide ouders vanuit een eigen perspectief – vertellen over hoe de dood van hun baby hun leven heeft beïnvloed. Deze verhalen, monumenten voor de gestorven baby’s, bieden een inkijk in de impact van een dergelijk, existentieel verlies.

Vanaf nu alleen verkrijgbaar rechtstreeks via Nieuwe Druk. Actieprijs: €15,00 incl verzendkosten.


» Kind van de toekomst

Oktober 2015:

Actieprijs t/m eind oktober 2015: €18,- ( daarna €20,-)
'Vaarwel Soerabaja' van Femmy Fijten.
Femmy oogstte lof met haar debuutroman 'Terug naar Bandung'. De indrukwekkende geschiedenis van Nederlands-Indië blijft haar nog altijd boeien. Met name de strijd rond Soerabaja heeft diepe indruk op haar gemaakt.


» Actie: Vaarwel Soerabaja

Oktober 2015:

Actieprijs t/m 11 december 2015: €12,50 (daarna €19,95) 

'De adem van Boeddha'
van Heidi Hassenmuller
Een reisthriller die zich afspeelt in Thailand. Behalve de verrassende plot zijn ook de uitgebreide beschrijvingen van het land van de glimlach meer dan het lezen waard.

» Actie: De adem van Boeddha