Nieuwe Druk
r
r
r
r
Schrijf u in voor de nieuwsbrief!
Bij aanmelding gaat u akkoord dat uw mailadres alleen wordt gebruikt voor de verzending van de nieuwsbrief en niet gedeeld wordt met derden.

particulier | boekhandel
r
r
h
h
h
h
r
r

AuteursCaroline  Nelissen

Caroline Nelissen


Caroline Nelissen is niet met één pennenstreek te beschrijven. Ze is ooit begonnen als Lerares Lichamelijke Opvoeding. Na een aantal jaren lesgeven in het buitenland werd ze gymjuf op een ZMOK school in Amsterdam. Het reizen bleef trekken en ze besloot de sprong te wagen naar een heel ander beroep, dat van stewardess. Nu geeft ze als Senior Purser leiding aan boord van vliegtuigen. Ze heeft als recruiter en assessor sollicitanten geïnterviewd. Het trainerschap zit haar in het bloed en ze gaf in haar spaarzame vrije tijd oudercursussen en lessen Levensbeschouwelijk Onderwijs.

Met al die ervaring in haar rugzak besloot ze in 2008 dat ze klaar was voor de sprong naar een eigen coachpraktijk.
Ze is opgevoed in een gezin waar haar vader, die radiomaker en journalist was, met straffe hand het gezin de zorgvuldigheid van woordgebruik bijbracht.

Overal waar ze werkt schrijft ze stukjes in lokale krantjes en bladen.
Het idee voor het boek D@ten ontstond toen ze een aantal verhalen liet lezen aan vrienden en kennissen. Hun enthousiasme motiveerde haar door te gaan en nu ligt het boek D@TEN voor u klaar in de winkel of bij uw internet boekhandel.