Nieuwe Druk
r
r
r
r
Schrijf u in voor de nieuwsbrief!
Bij aanmelding gaat u akkoord dat uw mailadres alleen wordt gebruikt voor de verzending van de nieuwsbrief en niet gedeeld wordt met derden.

particulier | boekhandel
r
r
h
h
h
h
r
r

AuteursMaarten  Brandt

Maarten Brandt


Musicoloog Maarten Brandt (1953), auteur van Wegen naar Boulez, het eerste Nederlandstalige boek over deze componist/dirigent, is niet alleen een veelgevraagd causeur op het gebied van klassieke muziek, maar tevens artistiek adviseur voor dirigenten als bijvoorbeeld Ed Spanjaard, Jac van Steen, Martin Sieghart, Antony Hermus en Otto Tausk. Daarnaast was hij vele jaren gastdocent aan de hoofdopleiding orkestdirectie van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en muzikaal adviseur van het Limburgs Symfonie Orkest. Tenslotte was hij als auteur “in algemene dienst” verantwoordelijk voor tal van programmatoelichtingen voor alle orkesten in den lande.

Najaar 2018 verschijnen zijn verzamelde muziekessays "Klinkende Alchemie". Dat boek zal een kloeke hardcover worden met een bijgevoegde cd die speciaal voor deze uitgave is samengesteld. Te horen valt een programma opgesteld door Marius Flothuis (ex-artistiek leider van het Koninklijk Concertgebouworkest). Het boek is ook opdragen aan Marius Flothuis.

Wilt u op de hoogte blijven van deze uitgave. Mail dan naar info@nieuwedruk.nl
.