Nieuwe Druk
r
r
r
r
Schrijf u in voor de nieuwsbrief!
Bij aanmelding gaat u akkoord dat uw mailadres alleen wordt gebruikt voor de verzending van de nieuwsbrief en niet gedeeld wordt met derden.

particulier | boekhandel
r
r
h
h
h
h
r
r

AuteursNatalie F.  Boekhorst

Natalie F. Boekhorst, Arnhem


Natalie F. Boekhorst is geboren en getogen in Arnhem. Na omzwervingen in binnen- en buitenland, is ze inmiddels met man en drie kinderen weer teruggekeerd op Gelderse bodem. Ze heeft een journalistieke achtergrond maar verruilt tegenwoordig liever de feiten voor fictie. Ze is schrijfster van diverse kinder- en Young Adults boeken en geeft workshops ‘creatief schrijven’ aan leerlingen van de basisschool en het voortgezet onderwijs.

Young Adults boeken:

‘Verboden boeken’:

In 2015 verscheen bij Nieuwe Druk de herziene versie van het eerste deel van de Joset trilogie, 'Verboden Boeken’. (Eerste uitgave, 2007).

‘Verboden vrienden’:

Het tweede deel van de Joset trilogie, ‘Verboden vrienden’ werd in oktober 2016 gepubliceerd bij Nieuwe Druk.

‘Verboden boeken’ en ‘Verboden vrienden’ uit de spannende Joset trilogie zijn afzonderlijk te lezen en hebben inmiddels een breed publiek van jong en oud(er) bereikt.

Kinderboeken en meer:
‘muis joep en het goud!’:

In oktober 2014 is (ook bij Nieuwe Druk) haar kinderboek verschenen, getiteld ‘muis joep en het goud!’ (AVI2 /E3), een leesboek voor beginnende lezers (6+). Het verhaal is op rijm geschreven en ook het tellen tot tien komt aan bod.

‘Bram en de snoepkist’:

Het prentenboek ‘Bram en de snoepkist’ (3+) is gepubliceerd in 2009.

In 2010 verschenen vertelkastplaten van het prentenboek en een schoolset van ‘Bram en de snoepkist’. Deze schoolset bestaat uit het prentenboek, een set vertelkastplaten en een werkmapje voor de groepen 1 t/m 3.

Schoolbezoeken:

Natalie F. Boekhorst bezoekt ook scholen (basisonderwijs en voortgezet onderwijs) en geeft workshops. Voor diverse groepen zijn verschillende workshops ontwikkeld.

 

Meer informatie over de schrijfster en haar activiteiten vindt u op: www.NatalieFboekhorst.nl