Nieuwe Druk
r
r
r
r
Schrijf u in voor de nieuwsbrief!
Bij aanmelding gaat u akkoord dat uw mailadres alleen wordt gebruikt voor de verzending van de nieuwsbrief en niet gedeeld wordt met derden.

particulier | boekhandel
r
r
h
h
h
h
r
r

AuteursTon van Eck

Ton van Eck


Ton van Eck is geboren en getogen Arnhemmer, woont in Arnhem Noord. Studeerde Slavische Taal- en Letterkunde. Is mede-oprichter en thans eigenaar van Uitgeverij Nieuwe Druk.

In de verhalenbundel 'Lezen en Laven' , een selectie van Ton van Eck en Femmy Fijten, publiceerde Ton het verhaal Lezen en Laven, proeve van bekwaamheid.

In de bundel 'Arnhem met een scheve blik' zijn de drie verhalen scheve observaties, Jozef, uilskuiken, nachtegaal! en Krakers, Slakkers en Klussende Stadsvernieuwers in Sint Marten van zijn hand.

Ton zijn kracht is het vertalen van ideeën in haalbare plannen. Hij heeft tal van grote projecten (nationaal en internationaal) begeleid. Momenteel concentreert hij zich op het runnen van de uitgeverij Nieuwe Druk gecombineerd met docentschap aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN).

Daarnaast is hij columnist van dagtaak.org. en tot voor kort van Sense Magazine.
Ton is Blogger des Vaderlands, benoemd op 6 maart 2015 tijdens de finale van het Blogbal. In 2014 ontving Ton al de Publieksprijs van de Blogparel en werd hij 2e bij de vakjury.