Nieuwe Druk
r
r
r
r
Schrijf u in voor de nieuwsbrief!
Bij aanmelding gaat u akkoord dat uw mailadres alleen wordt gebruikt voor de verzending van de nieuwsbrief en niet gedeeld wordt met derden.

particulier | boekhandel
r
r
h
h
h
r
r

Boeken


Klik hier voor het overzicht van alle boeken van Nieuwe Druk.

Annalen van Gamor
Kaj Elhorst
ISBN: 978-94-91409-14-1 | 468 paginas
Genre: Fantasy, Roman
Prijs: € | bestel dit boekDeze titel is niet langer leverbaar via Nieuwe Druk


Bij uitgeverij Nieuwe Druk is het boek  'De annalen van Gamor' geschreven door Kaj Elhorst verschenen. De auteur heeft een website speciaal voor deze mythische fantasy novel ontworpen.

'De annalen van Gamor' is een epische roman die het fantasy genre overschrijdt. Het beschrijft de tocht van een volk dat een uitweg zoekt uit de verschrikkingen van de ijstijd op weg naar een betere toekomst.

Het is een roman waarin avontuur, liefde en jaloezie een hoofdrol spelen en de moderne maatschappij gespiegeld wordt tegen de achtergrond van een ver verleden. Of is het de verre toekomst?

Kaj Elhorst is erin geslaagd een roman te schrijven die vele lagen kent.

Kaj Elhorst is journalist en romanschrijver. Fantasy is naast de detectiveroman zijn meest geliefde literatuur. Hij schreef eerder voor kinderen onder meer de Arie Bonkersreeks en Het Spinhuis (uitgeverij Maretak) en voor volwassenen Het Geheim van de Alphense Runen (uitgeverij Albini).

‘Een andere wereld met herkenbare problemen en menselijke moed en twijfels, zonder die combinatie was het Kalam nooit gelukt om zijn einddoel te bereiken: een betere wereld voor zijn volk en voor zichzelf. Maar de eeuwige zoektocht naar verbetering gaat voort…’

NBD-Biblion over De Annalen: Deze fantasyroman met een idealistische strekking heeft alle kenmerken van dit genre: een denkbeeldige wereld, een middeleeuwse sfeer, magie en geweld. De schrijver geeft echter iets meer dan gebruikelijk is bij dit genre. Het boek is dan ook bestemd voor de iets betere lezers, die ongetwijfeld actuele vraagstukken van onze wereld zullen herkennen.