Nieuwe Druk
r
r
r
r
Schrijf u in voor de nieuwsbrief!
Bij aanmelding gaat u akkoord dat uw mailadres alleen wordt gebruikt voor de verzending van de nieuwsbrief en niet gedeeld wordt met derden.

particulier | boekhandel
r
r
h
h
h
r
r

Boeken


Klik hier voor het overzicht van alle boeken van Nieuwe Druk.

De behandeling
Reiny de Jong-Smit
ISBN: 978-94-92020-00-0 | 190 paginas
Genre: medisch_psychologisch
Prijs: € 10,00 | bestel dit boekDe Behandeling is verkrijgbaar via uw boekhandel, of rechtstreeks via de uitgeverij.

De behandeling is uit (magazijn) voorraad leverbaar via Nieuwe Druk. Zolang de voorraad strekt kost het boek, rechtstreeks besteld via Nieuwe Druk nu €10,00 i.p.v. €17,95

Begin mei 2014 is de eerste druk van "De Behandeling, Omgaan met borstkanker" verschenen. Het boek is geschreven door Reiny de Jong-Smit. 4 juni was bij boekhandel Jansen & de Feijter in Velp de officiële presentatie.

Klik op de foto voor het verhaal van Reiny de Jong- Smit in De Gelderlander.

Klik hier voor een fragment uit: De Behandeling


Wanneer Gemma hoort dat ze borstkanker heeft, lijkt haar leven tot stilstand te komen. Hoe zijzelf de ziekte ervaart, is in schril contrast met hoe de medici hiermee omgaan. Ondanks de ernst van haar situatie komen hun opmerkingen haar daarbij soms komisch voor. De gang van zaken in een ziekenhuis, de nuchtere zakelijkheid, de hoeveelheid onderzoeken, de vele wisselingen van medisch personeel en de statusbehandeling verbazen haar in hoge mate.

Het boek is een persoonlijk, waargebeurd, verhaal. Ondanks de tragiek van de situatie weet Reiny de Jong-Smit op relativerende wijze, en soms ook zelfs op zeer komische wijze, de periode vanaf dat zij te horen kreeg dat ze borstkanker heeft, te beschrijven.

Een aanrader voor eenieder die meer over de ziekte wil weten, maar ook voor verpleegkundigen en personeel die met cliënten te maken hebben.

(Op de columnsite Dagtaak is er aandacht aan dit boek besteed) Laatste uitgaven: