Nieuwe Druk
r
r
r
r
Schrijf u in voor de nieuwsbrief!
Bij aanmelding gaat u akkoord dat uw mailadres alleen wordt gebruikt voor de verzending van de nieuwsbrief en niet gedeeld wordt met derden.

particulier | boekhandel
r
r
h
h
h
r
r

Boeken


Klik hier voor het overzicht van alle boeken van Nieuwe Druk.

Kind van de toekomst
Kathy Beckers-Mansell
ISBN: 97894-914-09-19-6 | 280 paginas
Genre: non fictie
Prijs: € 15,00 | bestel dit boek


Ter promotie van haar nieuwste boek mogen wij de laatste voorraad van "Kind van de toekomst" exclusief via Nieuwe Druk aanbieden voor €15,00 zo lang de voorraad strekt.

November 2013 verscheen bij Nieuwe Druk het indrukwekkende boek van Kathy Beckers-Mansell.

"Kind van de toekomst" zal niet meer bijgedrukt worden, in verband met de aankomende presentatie van haar nieuwste boek "Rouwen na het verlies van je baby" op zondag 26 november 2017 bij de Meerbloemhof in Zoetermeer, stelt Uitgeverij Nieuwe Druk nog een kleine voorraad beschikbaar voor verkoop.


Klik hier voor een inkijkexemplaar van "Kind van de toekomst"


Over Kind van de toekomst:
Wanneer een baby sterft, blijven ouders achter met een intense en tegenstrijdige leegte, waarin een verschrikking van verwarrende emoties verborgen zit. In een notendop aan tijd gebeurt er zoveel.
‘Voor mijn gevoel heeft zich hier een heel leven afgespeeld.’ [Miriam, moeder van Noortje]. In de ogen van de wereld echter, laat de baby nauwelijks een verleden achter. Het toekomstperspectief dat het kind schonk aan de ouders, is met het kind heengegaan. De baby is door de dood vereeuwigd als een Kind van de toekomst.Kind van de toekomst is een boek met levensverhalen, waarin ouders – soms alleen de moeder of de vader, soms beide ouders vanuit een eigen perspectief – vertellen over hoe de dood van hun baby hun leven heeft beïnvloed. Deze verhalen, monumenten voor de gestorven baby’s, bieden een inkijk in de impact van een dergelijk, existentieel verlies.
Kind van de toekomst is het eerste deel in een tweedelige reeks over het verlies van een baby.

Uitvoerige recensie van "Kind van de toekomst" op Patientervaringsverhalen.nl door Coleta Platenkamp

Voor dit boek is door Nieuwe Druk een speciale Facebookpagina aangemaakt. Indien u deze pagina "leuk vindt" blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen rond het boek.

Actueel: in Tros Nieuwsshow (juni 2016) aandacht voor de petitie: Doodgeboren kind moet ook in Basis Register Personen, fragment hier te beluisteren.
selectie uit laatst verschenen uitgaven: