Nieuwe Druk
r
r
r
r
Schrijf u in voor de nieuwsbrief!
Bij aanmelding gaat u akkoord dat uw mailadres alleen wordt gebruikt voor de verzending van de nieuwsbrief en niet gedeeld wordt met derden.

particulier | boekhandel
r
r
h
h
h
r
r

Boeken


Klik hier voor het overzicht van alle boeken van Nieuwe Druk.

Mijn vriend Titus
Ron Jansen
ISBN: 978 94 91409 028 | 106 paginas
Genre: Kinderboek
Prijs: € 13,50 (pb) , 17,95 (hc) | bestel dit boek

(Ron Jansen schreef ook voorleesboek
'Gewoon Guus' en 'Guus groeit groter')

'Mijn vriend Titus' is verkrijgbaar bij elke (kinder)boekenwinkel in Nederland, Biblion schreef t.b.v. de Nederlandse bibliotheken een aanbeveling. Deze is hier te lezen.Tekst achterflap:

In Amerika zouden ze een Romeins cijfer achter zijn naam zetten. Titus van den Wijenborgh Kraaijenstein V (de vijfde). Dat staat wel bijzonder, zo'n lange naam met nog een nummer erachter. Maar Titus vindt dat helemaal niet interessant. Dat soort dingen vindt hij totaal onbelangrijk. Net zoals het feit dat hij in een kasteeltje woont. En dat hij, als het regent, met een Rolls Roys naar school wordt gebracht en dat zijn ouders multi-multimiljonair zijn.
'Met geld kun je alleen iets kopen,' zegt hij altijd. Dat snap ik ook wel, maar hij schijnt er nog meer mee te bedoelen. Maar eerlijk gezegd weet ik niet wat. Zo zegt en doet hij wel meer dingen die ik niet begrijp en toch is hij mijn beste vriend. Mijn allerbeste vriend. Tenminste, dat dacht ik.

'Mijn vriend Titus' is een spannend boek dat zich overal in Nederland zou kunnen afspelen. Lezers uit Velp en omgeving zullen echter moeiteloos de beschreven locaties herkennen en een extra reden hebben om Kasteel Biljoen nog eens te bezoeken. Voor lezers vanaf 9 jaar.