Nieuwe Druk
r
r
r
r
Schrijf u in voor de nieuwsbrief!
Bij aanmelding gaat u akkoord dat uw mailadres alleen wordt gebruikt voor de verzending van de nieuwsbrief en niet gedeeld wordt met derden.

particulier | boekhandel
r
r
h
h
h
r
r
Over ons
Wij zijn een persoonlijke uitgeverij. Wij kennen de auteurs, hebben een voordeur, en zijn daardoor bereikbaar. In één op één gesprekken maken wij afspraken met u en staan naast u gedurende het gehele proces, van vormgeving tot verkoop tot aan de distributie.

Wij richten ons op jonge schrijvers die hun debuut willen maken, maar ook op gevestigde auteurs die een herdruk overwegen of anderszins overtuigd zijn van de mogelijkheden die Nieuwe Druk biedt. Ook voor zakelijke en bedrijfsmatige publicaties bent u bij ons aan het juiste adres. Of uw boek nu verschijnt in een eerste oplage van 200, 1000 of een nog grotere oplage. Het boek en de auteur staan voorop.

Dit wil echter niet zeggen dat wij alles kunnen en zullen uitgeven. Bij ieder manuscript zullen wij een afweging maken of het voldoende kwaliteit en/of urgentie heeft en, vanzelfsprekend of het in de agenda en in ons fonds past. Te allen tijde zullen wij u persoonlijk te woord staan en onze afweging met u delen.


De mensen

Voor informatie kunt u contact opnemen met:
Ton van Eck (uitgever/eigenaar)

E-mail: ton@nieuwedruk.nl
Telefoon: 06-51.20.83.61
Nieuwe Druk werkt met een klein en hecht team van vormgevers en mensen die het onderhoud van de website en de pr verzorgen. Waar nodig schakelen we deskundigen in die ons helpen om tot een optimale dienstverlening te komen.


Geschiedenis
In de herfst van 2011 richt Ton van Eck samen met 2 compagnons, vanuit een passie voor boeken, de uitgeverij op als project van een boekwinkel te Velp.
Enkele maanden later verschijnt het eerste boek onder het Nieuwe Druk logo: 'Mijn vriend Titus' door Ron Jansen.

Op 1 januari 2014 neemt Ton van Eck de uitgeverij over en de verzelfstandiging is een feit. Een interview met Ton van Eck door Dagtaak.org leest u hier

Anno 2016 beschikt de uitgeverij reeds over een indrukwekkend en gevarieerd fonds. In principe beschouwen we al onze uitgaven als pareltjes. We zijn blij dat we enkele auteurs aan ons hebben weten te binden die eerder al furore hebben gemaakt. In Nederland of in het buitenland. De Duitse auteur Heidi Hassenmüller is in Duitsland een gevierd auteur, onder andere door het boek 'Prinsesjes huilen niet' (over seksueel misbruik). Ook auteurs als John Jansen van Galen, Dolph Kohnstamm of Guus Dijkhuizen hebben we in ons fonds. Zij hebben hun sporen in de literaire wereld meer dan verdiend. Belangrijkste is het fonds zoals we dat nu hebben opgebouwd bijeen te houden en uit te breiden.


Heruitgave
Nieuwe Druk biedt ook de mogelijkheid om samen met de auteur te kijken of heruitgave van een boek mogelijk is indien een boek bij een voormalige uitgever uitverkocht is en niet meer bestelbaar is.
November 2012: de heruitgave van 'Geboortegrond' van John Jansen van Galen.
(foto: Jan Siebelink neemt het eerste exemplaar in ontvangst.)
Mei 2015: de heruitgave van 'Wegen naar Boulez' (1995) door Maarten Brandt.selectie uit laatst verschenen uitgaven: